Suggestiemenu’s
Laat je verrassen door één van onze suggestiemenu's én kom heerlijk culinair genieten in De Zwalmkoets. De suggesties volgen het ritme van de seizoenen en veranderen om de zoveel maanden. Hou dus zeker deze pagina in de gaten voor nieuwe updates!
Degustatiemenu - €65
- Glaasje brut
- Aperitiefhapje
- Rundscarpaccio met balsamico dressing
- Soepje van spinazie en kervel
- Gebakken Sint-Jacobsvruchten met sausje van curry
- Sorbet
- Gebakken Noordzeetong
- Limoncellomousse
- Koffie Brésor met versnaperingen
- Aangepaste wijn en drank inbegrepen









Suggestiemenu zomer - €60
- Kir of cava
- Aperitiefhapje
- Gerookte Schotse zalm met zijn garnituur OF 15 maand gedroogde Belgische Superanoham met meloen en porto
- Soepje van butternutpompoen
- Tongrolletjes met zalm en kreeftensausje OF 10x scampi curry met rijst of frietjes OF Gegrilde Côte à l'os 'witblauw' met natuursausje, salade en frietjes
- Panna cotta met mango
- Koffie Brésor met versnaperingen
- Aangepaste wijn en drank inbegrepen







Mosselmenu - €55
- Kir of cava
- Mosselsoep
- Mosselen natuur à volonté OF witte wijn, look, look room, witte wijn look , Provençaalse, ricard (€3)
- Dame blanche
- Koffie Brésor met versnaperingen
- Aangepaste wijn en drank inbegrepen





Wildmenu - €70
- Glaasje brut
- Aperitiefhapje
- Gerookte eend met frisse groentebrunoise en geitenkaas
- Franse uiensoep
- Toast met gebakken boschampignons
- Sorbet
- Wilde fazantefilet
- Zwarte wout taart
- Koffie Brésor met versnaperingen
- Aangepaste wijn en dranken inbegrepen tot aan de koffie









Suggestiemenu wild - €60
- Kir of cava
- Aperitiefhapje
- Gerookte Schotse zalm met zijn garnituur OF 15 maand gedroogde Belgische Superanoham met meloen en porto
- Franse uiensoep
- Wilde fazantefilet met winterse garnituren (+€6) OF Skreihaasje met gestoofde prei en witte wijnsaus OF Gegrilde Côte à l'os “witblauw” met natuursausje, salade en frietjes
- Zwarte wout taart
- Koffie Brésor met versnaperingen
- Aangepaste wijn en drank inbegrepen tot aan de koffie






